El-installation

Variationer af kvalitetssikkert el-service

Ønsker du kyndig hjælp fra vores autoriserede elektrikere til specifik el-service eller et mere generelt el-tjek af enten din private bolig eller virksomheden, så står vi klar med kompetent rådgivning. Det høje erfarne niveau hos vores fagfolk gør, at vi er i stand til at skabe holdbare, effektive og funktionelle resultater, når det kommer til variationer af kvalitetssikkert el-service.

I forhold til montering og installering af enheder, der bruger elektricitet, så kan det både være de traditionelle og utraditionelle opgaver, som du har behov for, at vi påviser ekstra opmærksomhed. Drejer det sig måske om de hyppige og mindre opgaver såsom tilslutning af lamper og montering af hårde hvidevarer eller står du overfor en stor, omfattende og forvirrende renovering, hvor du har ekstra behov for at få et klart overblik over, hvor det i bygningen vil være mest hensigtsmæssigt at placere centrale stikkontakter?

Her hos Elektriker Østerbro ønsker vi at kunne leve op til dine forventninger, ønsker og behov, da det er her, at vi kan levere et tilfredsstillende og acceptabelt resultat. Det gør vi ved, at vi kommunikerer og tager kunden i hånden hele vejen igennem processen. Vi sørger naturligvis for, at alt spiller inden, at vi forlader matriklen.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Valg af belysning og lysstyring

Det kan være en svær opgave at vælge det helt rigtige, når det kommer til belysning og lysstyring. Der er nemlig mange forskellige muligheder, når det kommer til de almindelige lamper, de klassiske stikkontakter, de moderne bevægelsessensorer eller akustiske sensorer.

Vores autoriserede elektrikere kan hjælpe dig med at finde produkter, der passer til dine behov og ønsker. Herefter kan vi naturligvis montere enhederne, så det er udført efter alle kunstens retningslinjer og krav. Hvad enten selve opgaven kræver indendørs- eller udendørsbelysning, så finder vi sammen den ultimative udvej. Vi ved, at belysningen både er et spørgsmål om funktionalitet og æstetik.

elektriker østerbro elpære lys
elektriker østerbro el-service

Installering af hårde hvidevarer, varmepumper og mere

Hos Elektriker Østerbro har vi fokus på at være behjælpelig indenfor installering af hårde hvidevarer. Det vil sige, står du til at skulle udskifte eltavle, ovn eller vaskemaskine af ældre dato til en nyere udgave, så kan vi sørge for tilslutningen af dit nye køb. Dertil leverer og installerer vi også varmepumper og alt dertilhørende.

Det er essentielt at huske på, at når de hårde hvidevarer tilsluttes, så skal det udføres med henblik på, at de skal være monteret korrekt. Hvis dette ikke kan opnås, så er det her, at der kan opstå unødvendig stigning på elregningen. Og derved kan de nye apparater ikke sætte et positivt aftryk på pengepungen.

Fordelen ved termografiske undersøgelser

Det kan være en stor udfordring at følge med i ens generelle elforbrug. Med en termografisk undersøgelse opnår du nemlig et overblik, som du ikke ville have uden den dybdegående gennemgang som termografi tillader. Der kan via denne type undersøgelse identificeres defekter eller brud på tavle- og fordelingsanlægget.

Hvis man finder ujævnheder, så kan det netop være skyld i de fatale og uhåndgribelige konsekvenser, som elektricitet kan være en forudsætning for, hvis man altså ikke behandler det korrekt. Det kan blandt andet være kortslutninger, øget risiko for brandfare eller direkte afbrydelser af elektricitet. Lad os endelig rådgive dig om metoden.

elektriker østerbro håndværker service
Fandt du ikke, hvad du søgte?

Søg blandt vores øvrige elektriker-services her...

Modtag dit
uforpligtende tilbud