Energioptimering

Store og holdbare elbesparelser i privaten eller erhvervet

Kan det overraske dig, hvor hårdt din pengepung bliver ramt, når det er tid til at betale elregningen? Måske har du allerede optimeret den almindelige benzinbil til en moderne elbil? Mangler du at få det helt store overblik over, hvordan du kan efterleve de samme elbesparelser i hjemmet eller på jeres arbejdsplads? Hos Elektriker Østerbro kan vi give dig kompetent og kyndig rådgivning, når det kommer til de generelle, de bedste og de mest holdbare elbesparelser.

Når vi talesætter elbesparelser, så kan du dele fænomenet op i to poler. Det vil sige, at der findes noget, der hedder energieffektivisering og energioptimering. Når der er tale om energieffektivisering, så betyder det, at man effektiviserer forældede energikilder. Det kan blandt andet være ved at udskifte gamle apparater med nyere versioner. Dette er en metode, hvor man kan opdage energispild. Med energioptimering er det dog en anelse anderledes. Metoden benytter sig af et allerede eksisterende forsyningslager.

Har du en specifik forespørgsel og vil du gerne høre om, hvad man kan gøre for at formindske de økonomiske omkostninger, så kan du kontakte os direkte via telefon eller mail. På den måde kan vi hjælpe dig med at få et detaljeret overblik over dine muligheder.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Energioptimering via trådløse løsninger

Når det kommer til trådløse løsninger i hjemmet eller på virksomhedspladsen, så har du to primære valg. Til privaten vil et IHC-anlæg være oplagt, mens et CTS-anlæg vil fungere bedst på erhvervet. De har det tilfælles, at de er i stand til at skabe overblik og indsigt i elforbruget. En egenskab der både kan gavne privat- og arbejdsøkonomien.

Vores autoriserede elektrikere følger godt med på udviklingen, hvilket gør, at de er i stand til at udføre arbejde af højeste kvalitet. Det er vigtigt, at du hos os føler, at du kan komme tilbage efter vores el-service, hvis behovet skulle opstå.

elektriker østerbro el-installation el-tjek
elektriker østerbro erhverv varmepumpe

Tilskud til energioptimering

Ved at prioritere en solid og stærk energioptimering af boligen så kan du opnå et hjælpende og brugbart økonomisk tilskud. Der er ingen tvivl om, at hvis du vælger, at foretage en totalrenovering af elektriciteten i din bolig med et tilskud, så vil dette på sigt være en økonomisk klog beslutning – særligt ifm. opvarmning ved varmepumper, gulvvarmeanlæg og lignende.

Der findes forskellige muligheder, når det kommer til renovering. Du kan blandt andet vælge, om du vil skifte de forældede vinduer ud med en nyere og mere energivenlig type. Har du derimod overvejet at få opsat solfangere som din næste energikilde? Eller ønsker du at opgradere isoleringen i bygningen?

Bæredygtighed i el-løsninger

Det er væsentligt at pointere, at du naturligvis har rig mulighed for både at få dækket den uundværlige energikilde i din bolig, samtidig med du kan give miljøet lidt ekstra opmærksomhed. Det betyder, at du gennem dit valg af elektricitet kan vælge den miljøvenlige løsning.

Måske har du længe overvejet, om det kan betale sig og giver mening for dig med f.eks. varmepumper i hjemmet eller solceller på taget? Eller står du midt i et nybyggeri, så du kan overveje de helt grundlæggende nødvendigheder, når det kommer til din foretrukne energikilde? Så kan du altid få rådgivning hos Elektriker Østerbro via enten telefon eller mail.

elektriker østerbro energioptimering solceller
Fandt du ikke, hvad du søgte?

Søg blandt vores øvrige elektriker-services her...

Modtag dit
uforpligtende tilbud