Elektriker erhverv

Smarte el-løsninger til arbejdspladsen

Hos Elektriker Østerbro ved vi at mange arbejdspladser, der er placeret på Østerbro, holder til i ældre og tætpakkede bygninger. Det vil sige, at de smarte og praktiske el-løsninger til arbejdspladsen skal komme ved hjælp af vores autoriserede, kyndige og professionelle el-installatører. Det kan være en udfordring at arbejde med forældede bygninger, men dette er ikke et problem for vores rutinerede og højt erfarne fagfolk.

Der er nemlig altid mange forskellige løsninger, når vi kommer ud til arbejdspladserne. Det har dog stor betydning, hvordan selve arbejdsprocessen bliver håndteret for at resultatet af el-løsningerne bliver tilfredsstillende. Og dette kan vores fagmænd naturligvis opnå.

Det vil sige, at vores repertoire er meget bredt, så vi har rig mulighed for at bistå både de mindre og større opgaver. Har I derfor brug for, at vi monterer diverse hårde hvidevarer, tilslutning af uundværlige alarmsystemer, installering af nødvendige data- og teleinstallationer eller skal I bruge rådgivning i en delvis- eller totalrenovering af erhvervspladsen?

Vores team af fagfolk kan altid kontaktes via telefon eller mail, hvis du brænder inde med et projekt, hvor du har brug for vores assistance. Vi kan i samme omgange give dig et uforpligtende tilbud, så du ved, hvad du går indtil.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Trådløse løsninger giver overblik

Har I brug for ikke kun at effektivisere energikilden i virksomheden, men ligeledes ønsker at optimere de daglige økonomiske udgifter? Så kan man med intelligente systemer såsom et anlæg med Central Tilstandskontrol og Styring (CTS) opnå et grundigt overblik over virksomhedens elforbrug. Det vil sige, at du ved hjælp af værktøjet kan vurdere, hvor virksomheden kan spare med størst mulig effekt.

Arbejdsmiljøet vil forbedres markant, økonomien vil blive mindre belastet og arbejdsforholdende vil blive effektiviseret. Du kan nemt og bekvemt komme i kontakt med vores autoriserede elektrikere, der kan rådgive dig yderligere om, hvad der er bedst for din virksomhed.

elektriker østerbro el-entreprise plantegning ledning
elektriker østerbro erhverv relæ

Vigtige energibesparelser på erhvervet

Energikilderne i virksomheden kan være så fundamentalle nødvendigheder i det daglige, at vi glemmer at give dem den fortjente mængde opmærksomhed. Det vil sige, at du nemt kan være tilbøjelig til at gå glip af de mange el-løsninger, der kan være med til at skabe væsentlige energibesparelser på erhvervspladsen.

Vores autoriserede elektrikere kan hjælpe virksomheden med at lokalisere, identificere og håndtere plads til forbedring ved de forskellige enheder. Det kan blandt andet være ved belysning, automatik, ventilation, solenergi, varmepumper og meget mere. Hvis du får det optimale ud af de forskellige energikilder, så vil du dermed også opleve økonomiske besparelser.

Uundværlige alarmsystemer

Det er vigtigt, at du passer godt på det livsværk, som du ofte har bygget op helt fra bunden, når det kommer til virksomheder. Hos Elektriker Østerbro ønsker vi, at du har rig mulighed for at passe på erhvervet – også når du ikke har mulighed for at være tilstede.

Med et opgraderet og velfungerende alarmsystem kan man opnå den ultimative tryghed. For at alarmsystemerne kan være betragtet som solide og stærke, så skal tilslutningen foretages af erfarne fagfolk. På den måde vil du opleve et system, der altid står ved din side og sørger for at holde ubudne gæster ude.

elektriker østerbro el-entreprise plantegning stikkontakt
Fandt du ikke, hvad du søgte?

Søg blandt vores øvrige elektriker-services her...

Modtag dit
uforpligtende tilbud